Кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви как ще бъдат разпределени

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви как ще бъдат разпределени
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: 25 млн. ще отидат за съоръжението на Ботев, а 12 млн. за това на Локомотив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров разгласи по какъв начин ще бъдат разпределени парите, които страната отпусна за поправки и създаване на стадионите на Ботев и Локомотив. Както е известно, през вчерашния ден на съвещание на Министерски съвет беше решено да не бъде купуван държавен аероплан, а част от парите да отидат за спорта в Пловдив. По този метод страната отпусна 37 милиона лв. за стадионите " Христо Ботев " и " Локомотив ".
 Бойко Борисов даде рестарт на „ Колежа “ @@@
Димитров показа, че 25 милиона лв. от отпуснатите средства ще бъдат вложени в създаване на " Колежа ", до момента в който " смърфовете " ще получат 12 милиона, с които да ремонтират " Лаута ". Той беше безапелационен, че информациите, че ще има пари и за другите два отбора в Пловдив - Марица и Спартак не дават отговор на истината.
 Кметът на Пловдив: Министерски съвет отпусна 37 милиона за стадионите на Ботев и Локомотив (видео) " Вчера на съвещание на Министерски съвет господин Борисов извърши поетия ангажимент и отпусна пари за създаване на спортна общинска инфраструктура. Те са за стадионите " Христо Ботев " и " Лаута ".

Парите ще бъдат разпределени по следния метод - 25 милиона ще отидат за оборудването на Ботев (Пд), а 12 милиона за това на Локомотив. Чуха се спекулации, че част от тези пари ще бъде дадена и на другите два клуба - Спартак и Марица. Който може да обезпечи средства, да го направи. Аз нямам нищо срещу.

Не съм поемал ангажимент за тях. Премиерът се отхвърли от покупката на държавен аероплан, с цел да могат да бъдат приключени тези два стадиона, както и за построяването на физкултурни салони в града. Дават се пари и за стадиона в Шумен ", показа пловдивският кмет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР