Кметът на Перник Станислав Владимиров, коментира пред НоваТВ, че живее

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров, коментира пред НоваТВ, че живее
Коментари Харесай

Владимиров не иска реторика за вот на недоверие, а решение на проблеми в Перник

Кметът на Перник Станислав Владимиров, разяснява пред НоваТВ, че живее в Перник, в 15 етажен блок, има 6 месечно бебе и като всички перничани се оправя, като се зареждат с вода когато има и чака да потече още веднъж.

Той има вяра в здравната ревизия за качеството на водата . За пиянство употребява изворна и минерална вода, както всички перничани. Благодари на всички доброволци и на държавния запас.

По думите му, в заведенията за публично хранене , тези които могат, са се снабдил и с хидрофорни системи и бидони , само че риск има. Относно химически тоалетни, общината е поръчала 100, които са по огромни и са с умивалници за обикновени санитарни потребности.

Във връзка с заплаха от разпространяване на хепатит, водещи са здравното министерство , има риск при нарушено водоподаване, въпреки всичко това е заболяването на мръсните ръце. Според него има обективно несвършена работа, не може да упрекваме единствено природата и е обикновено е хората да са гневни и недоволни.

Той добави, че зимата е суха и няма задоволително сняг на Витоша . По планове на ВиК сдружението , при този воден режим, Перник би трябвало да има вода до април .

Според кмета на Перник, язовир Студена се цялостни бързо и се празни бързо и не може да се черпи толкоз огромно количество вода. В демократична страна той не е съдник и обвинител , сезирал е способените органи, прокуратурата да си свърши работата . Има обективно несвършена работа, повтори още веднъж Владимиров.

Не му се влиза в политическа изразителност за избор на съмнение, интересува го да приведе Перник в обикновено положения , там има задоволително главоболия .

Кметът на Перник се надява огромна част от всички съветници да се задействат, а не да седят на завет и да дават единствено препоръки в профил .
 До дни стартира построяването на водопровода от София до Перник
До дни стартира построяването на водопровода от София до Перник

Потреблението на вода по време на режим е по-голямо, отбелязва шефът на ВиК-Перник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР