Кметът на община Сливен Стефан Радев получи покана за участие

...
Кметът на община Сливен Стефан Радев получи покана за участие
Коментари Харесай

Кметът на Сливен е поканен да участва в Инвестиционна конференция в Истанбул

Кметът на община Сливен Стефан Радев получи покана за присъединяване в Инвестиционна конференция на 26 и 27 януари в Истанбул.

Организатор на влиятелния конгрес е  Българската организация за вложения. Целта е страната ни да бъде показана като добра дестинация за бизнес инвестиции. Ще вземат участие Министърът на нововъведенията и растежа, ръководители в държавната администрация, сполучливи турски бизнесмени, разрастващи бизнес у нас, водещи турски компании, управлението на Турско – българския бизнес съвет /DEIK/.  В програмата е планувано посещаване в огромната индустриална зона „ Гебзе “.

Кметът Стефан Радев бе номиниран от Националното съдружие на общините в Република България да показа на форума смисъла на общинската власт за поощряване на локалното развиване. Конкретен интерес е проявен особено към дейната активност на Община Сливен за създаване на индустриална зона. Това ще даде опция за представяне на амбициозния общински план, за срещи с евентуални вложители, за запознаване с организацията на авторитетната промишлена зона „ Гебзе “ и основаването на контакти.

Инвестиционната конференция ще бъде от действителна изгода за новата промишлена зона на града, чието създаване е в развой на подготовка и е обвързвано с усилена работа.  Заради поетия ангажимент кметът ще бъде възпрепятстван да взе участие в годишната среща на Мрежата на балканските градове В40, която ще се организира в гръцката столица Атина също в края на месеца.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР