Кметът на Община Първомай Николай Митков и кметът на село

...
Кметът на Община Първомай Николай Митков и кметът на село
Коментари Харесай

Село Искра се сдоби с нов кът за отдих

Кметът на Община Първомай Николай Митков и кметът на село Искра Тодор Налбантов персонално инспектираха строителството на ъгъл за отдих в дребното обитаемо място. Той е осъществен  в рамките на Национална акция „ Чиста околна среда 2022 година ”  в оповестения от Министерство на околната среда и водите и ПУДООС конкурс на тематика „ Обичам природата и аз вземам участие “.

Проектните действия включваха разчистване на обособеното място за ъгъл за отдих, доставка и монтиране  на съоръжение - пикник пейки, кошчета за боклуци, дървена беседка с пейки, люлка вид,,везна ” и пързалки в пъстри цветове.



Основната цел на осъществения план е повишение на екологичната просвета и нахлуване на модерни трендове в областта на запазване на околната среда, посредством привличане на локалната общност в осъществяване на заложените действия и повишение на ангажираността и при поддържане на построените уреди.

Кметът на Община Първомай Николай Митков изрази своите приятни усещания от доставените уреди, които придават цветна и приветлива визия на мястото и основават опция за отдих на жителите на селото и игри за децата.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР