Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати писмо до председателя

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати писмо до председателя
Коментари Харесай

Кметът на Мездра поиска в писмо от АПИ асфалтиране на три пътни отсечки

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати писмо до ръководителя на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) инж. Ясен Йорданов с молба да бъдат асфалтирани три пътни прави от обходните направления, въведени на територията на общината поради построяването на скоростния път Мездра - Ботевград.

„ Уважаеми господин Йорданов, се споделя в писмото,

Във връзка с извършена на 13 февруари 2024 година в гр. Мизия работна среща с присъединяване на представители на АПИ, на Областна администрация - Враца, Областно пътно ръководство - Враца и кметове на общини от региона, стартирането за придвижване на моторни транспортни средства на сектора Мездра - Ребърково от път 1-1 (Е-79) и последващото затваряне на този сектор за създаване на пътните възли при с. Дърманци и при гр. Мездра, както и реконструкцията на моста в с. Горна Кремена,

Моля да се подхващат незабавни ограничения за обезпечаване на качествени обходни направления, както следва:

1. Полагане на асфалтова настилка на обходен път Ребърково - Крета, с дължина на сектора 2,5 км;

2. Възстановяване на асфалтова настилка на ул. „ Гаврил Генов “ в с. Долна Кремена, част от обходен маршрут по път III-103 Мездра - Роман;

3. Основен ремонт на сектора от км 0+000 на път III-103 в урбанизираната територия на гр. Мездра, включително реорганизация на моста на река Моравишка и на двете платна на ул. „ Александър Стамболийски “ до изхода на гр. Мездра в посока гр. Роман.

Общата дължина на сектора от км 0+000 на път III-103 в урбанизираната територия на гр. Мездра е 2.471 км (дължина след приравняване - 4.239 км).

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР