Кметът на община Долни чифлик, Красимира Анастасова поздрави жителите на

...
Кметът на община Долни чифлик, Красимира Анастасова поздрави жителите на
Коментари Харесай

Красимира Анастасова: Трябва да потърсим новите будители на нацията и да ги последваме 


Кметът на община Долни чифлик, Красимира Анастасова поздрави жителите на общината с 1 ноември – ден на националните будители:

„Уважаеми поданици на община Долни чифлик,
Скъпи учители, читалищни деятели и създатели,
Честит празник на националните будители – 1 ноември!
Днес почитаме тези, които са се посветили на образованието и възпитанието на нашите децата, с цел да израснат почтени и почтени българи. Честваме и делата на всички, работещи в областта на образованието и на тези, които не стопират да отстояват духовното!
Честит празник и на тези търсещите, събудените, осъзнатите, будните и непримиримите по дух! Честит празник на всички, които се усещат събудени за красивото и духовното в този свят, и двоен за тези, които умеят да го основават и разпалват в душите на другите с хубост и обич.
В поздрава си към вас преди година зададох въпроса дали в тази пандемия не би трябвало да потърсим новите будители на нацията и да ги последваме. Вече съм сигурна, че към националните будители би трябвало да причислим и всички медицински експерти, които ни показват изхода от рецесията, тъй като още от античните знаем, че здравият дух живее в крепко тяло.
Честит празник на всички!“

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР