Кметът на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков обяви началото

...
Кметът на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков обяви началото
Коментари Харесай

Общинска асамблея на детското и ученическо творчество се проведе в Бяла Слатина

Кметът на община Бяла Слатина инж. Иво Цветков разгласи началото на един от огромните пролетни празници за децата на общината, трансформирал се в одобрена традиция и същинска веселба за всички участници – Общинската асамблея на детското и ученическо творчество.
В своето послание, инж. Цветков изрази удовлетворение от огромния брой участници тази година и им пожела доста здраве, нестихващи страсти, сбъдване на всички фантазии и живота им да бъде като неразказана приказка, в която постоянно добротата побеждава, а старанието се отплаща богато. 
През първия ден Асамблеята събра на своята сцена най-малките жители – представители на детските градини и началните учебни заведения, които с доста сила, гений и ентусиазъм пяха и танцуваха в красивите си и пъстри като пролетни цветя костюми, радвайки присъстващите родители и жители, пристигнали да се насладят на осъществяванията и да ги наградят с аплодисментите си. 
Във втория ден, децата от главните и междинни образователни заведения демонстрираха своите певчески и танцови умения и също основателно заслужиха овациите на публиката.
Всички участници получиха почетен плакет за присъединяване, с признателност към ръководителите за положения труд и благопожелание към участниците в Асамблеята, да запазят най-детското в себе си за цялостен живот – вярата, любовта, усмивката.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР