Кметът на Монтана Златко Живков счита, че е най-разумно всички

...
Кметът на Монтана Златко Живков счита, че е най-разумно всички
Коментари Харесай

Златко Живков предлага всички първенства да бъдат прекратени

Кметът на Монтана Златко Живков смята, че е най-разумно всички шампионати у нас да бъдат прекъснати, а краткотрайните класирания да бъдат оповестени за крайни.
 Александър Попов: При мъжете нулева година, а при дамите да се резервира класирането
Александър Попов: При мъжете нулева година, а при дамите да се резервира класирането

Според президента и треньор на ЦСКА решението би трябвало да бъде взето от тимовете от Лигата

" Ситуацията сега освен в България, а в Европа и в целия свят е извънредно неприятна. Според мен и през идващите два месеца април и май ще остане възбраната за провеждането на всевъзможни спортни прояви в нас. Затова опити не би трябвало да се вършат. Много по-важно е да не провалим новия сезон, в сравнение с да доиграем настоящия ", съобщи Златко Живков пред medianews.bg.

Това сигурно ще се отрази на женския баскетболен отбор и мъжкия волейболен тим, които към момента са в битката за шампионска купа.

" Това е по този начин в действителност, само че това остава на назад във времето на фона на протичащото се. Пример към този момент ни дадоха от управлението на Адриатическата лига, което разгласи за извънредно класирането в постоянния сезон и анулира финалния шампионат сред четирите най-хубави - черногорският Будучност (Подгорица), словенският Цинкарна (Целе) и двата български Монтана и Берое (Стара Загора). Така, че не трябва да рискуваме, тъй като животът и здравето са над всичко ", безапелационен е монтанският кмет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР