Кметът на Лондон Садик Хан призова използването на за лице

...
Кметът на Лондон Садик Хан призова използването на за лице
Коментари Харесай

Маските в транспорта на Лондон да останат задължителни, поиска кметът на града

Кметът на Лондон Садик Хан прикани потреблението на за лице да остане наложително в публичния превоз в английската столица, откакто държавните проекти за отпадане на антиCOVID ограниченията ще влязат в действие от 19-ти юли, написа БГНЕС. Според проектите ползващите услугите за превоз в Лондон (TfL) - които включват метрото, автобусни, трамвайни и железопътни мрежи - ще бъдат задължени да носят маски, откакто това условие за цяла Англия отпадна според проектите, оповестени от премиера Борис Джонсън.

„ Неведнъж ясно заявявах, че най-простият и безвреден вид би било държавното управление да резервира националните условия за носене на маски в публичния превоз “, сподели Хан в изказване. " Не съм подготвен да изложа на риск лондончани и възобновяване на града ни. Ето за какво, след деликатно обсъждане, взех решение да помоля TfL да резервира условието пасажерите да носят маски при прилагане на услугите им ”, добави лондонският кмет. Джонсън и бритнският здравен министър обявиха, че всички ограничавания, свързани с вируса в Англия ще бъдат отстранени на 19 юли и спазването на разпоредбите ще бъде въпрос на персонална отговорност .
 Проверяват за носене на маски в градския превоз в Пловдив Проверяват за носене на маски в градския превоз в Пловдив
Масови инспекции за съблюдаване на противоепидемичните ограничения започват от през днешния ден (24.06.20 г.) в Пловдив. Екипи на бранш „ Общинска пол...

Но този ход провокира угриженост измежду учените, които предизвестиха, че това решение е взето прекомерно бързо и може да докара до фрапантно повишаване на инфекциите. „ Запазвайки наложителните маски за лице, ще дадем на лондончани и посетителите на града убеденост да се възползват оптимално от това, което Лондон може да предложи, като в същото време защитим нашите транспортни служащи “, уточни Хан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР