Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на

...
Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград: Гласувах за смелите и отговорните

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев упражни правото си на глас през днешния ден тъкмо в 10:30 ч. Той гласоподава всекидневно в секция в ПГ по ХВТ " Свети Димитрий Солунски ", където го посрещнаха с усмивка и позитивизъм. Хората благодариха на кмета, че в последните години Асеновград се развива и става все по-приятно и привлекателно място за живеене. Градоначалникът поздрави персонално всеки един от членовете на комисията, след което пристъпи към гласуването.



" Призовавам всички наши съграждани да упражнят правото си на глас. Подкрепете, който решите. Важно е за общините и за всички български жители да бъде определено работещо постоянно държавно управление. Гласувайте, с цел да няма застой в развиването на България. Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе по този начин чаканата непоклатимост! Гласувах за рационалните решения, за тези, които са смели и не се опасяват  да носят на плещите си тежката отговорност, с която обществото ще ги натовари ", обърна се към жителите на общината доктор Грудев.

Кметът на Асеновград бе съпроводен от брачната половинка си Магдалена. " Винаги гласоподавам за най-важното, съгласно мен, а имам вяра и съгласно множеството хора - за бъдещето на нашите деца и приканвам от ден на ден хора да упражнят правото си на глас, тъй като не трябва да бъдем безразлични ", показа своето мнение тя.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР