Кметът и още 8 души бяха задържани при спецакция по

...
Кметът и още 8 души бяха задържани при спецакция по
Коментари Харесай

Ценко Чоков Ряпа Да Яде! Кметът Цвятко Лъсна Като Тартор На Брутална Банда Сводници! Вижте С Какво Са Държали Жриците!

Кметът и още 8 души бяха арестувани при спецакция по обвиняване, че са склонявали девойки към проституция. Кметът на старозагорското село Тъжа Цвятко Балабуров бил тарторът на бандата, която оплела в мрежите си 20 девойки, настояват проверяващите.

" На девойките са предоставяни високо лихвени заеми, които те мъчно успявали да обслужват и се получавало по този начин, че те дължат пари на уредниците на незаконната активност ", изясни Стоян Темелакиев, ГДБОП.

Принудени по този метод, девойките изпълнявали това, което се желае от тях на няколко места в София. Едно от тях - неугледен бар в центъра на столицата. Там се осъществявал и подборът на компаньонките. Престъпниците пускали разгласи под претекст, че търсят сервитьорки и танцьорки.

" Няма данни за практикуване на принуждение. Те са знаели какво правят и против какво упражняват тази активност ", съобщи Силвия Соколова, наблюдаващ прокурор от Специализираната прокуратура.

В Тъжа познават Цвятко като добър кмет.

" Добро момче, тича доста, занимава се с всичко. Обръща внимание, когато имаме някакъв проблем ", описват хората в Тъжа. По думите им живее в селото, само че събота и неделя върви в София.

Кметът на Тъжа е прочут на следствието. Срещу него има правосъдно произвеждане за трафик на хора отпреди 3 години.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР