Кметът Добри Беливанов внесе сигнал до Окръжна прокуратура - Хасково

...
Кметът Добри Беливанов внесе сигнал до Окръжна прокуратура - Хасково
Коментари Харесай

Кметът даде Бюджет 2018 на прокуратурата

Кметът Добри Беливанов внесе сигнал до Окръжна прокуратура - Хасково  и регионалния шеф за признатия тазгодишен общински бюджет.
Според градоначалника има нарушавания на материалния закон, по този начин също и на административнопроизводствените правила при приемането решение №596 на локалния парламент от от 26 януари.
Беливанов разяснява, че внасянето на сигнала не значи прекъсване на Бюджет 2018. Напротив, към този момент се работило по подготовката за осъществяването на решенията на общинския съвет.
" Окръжна прокуратура и регионалният шеф са тези, върху които пада тежестта за следене на законосъобразността  на решенията на локалния парламент ", сподели кметът  " Относно изказванията на общински съветници, че съм се опитал да трансформира такса боклук, напомням, че  според Закона за локалните налози и такси, размерът на такса битови боклуци се дефинира от общинския съвет. Тя би трябвало да бъде призната до 31 октомври на миналата година. Съветниците, твърдящи тази лъжа, доста добре знаят, че не съм внасял сходно предложение, а те още по малко са дали своят вот сходно ", добави градоначалникът. /Марица  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР