Кметът Апостол Апостолов обявява публичен диспут на всички разбирачи, професори,

...
Кметът Апостол Апостолов обявява публичен диспут на всички разбирачи, професори,
Коментари Харесай

Кой ядоса Поли?! Кметът на Симитли Ап. Апостолов обявява публичен диспут на всички, които се плашат от община Симитли

Кметът Апостол Апостолов афишира обществен дебат на всички разбирачи, професори, анализатори и по*ерковци, които се плашат от община Симитли. " Часът и мястото изберете Вие! ", това сподели през днешния ден кметът на Симитли,по мотив изказване на Министерство на вътрешните работи министър Ив. Дерменджиев, че градоначалникът е тормозил членовете в една от секциите в общината, агитирайки за сина си, депутатът Стефан Апостолов.

Според шефа на Министерство на вътрешните работи прокуратурата не е повдигнала обвиняване против кмета за дейностите му, което показвало, " че нежното доверие сред двете институции е в заплаха, тъй като са отказали да образуват следствие.

Министърът евентуално има поради обстановка в село Долно Осеново, където в изборния ден породи напрежение, след недоволство на поданици от селото до общинският кмет, че не им позволяват да гласоподават с придружители.

Това предизвика кмета Апостолов да отиде на място, с цел да се запознае със случая. Според членове на СИК имало отправени вербални закани и закани и бе подадена тъжба в РИК. От своя страна от ГЕРБ реагираха с контражалба, заявявайки, че представители на Политическа партия " Продължаваме промяната " пречат на изборния развой в селото. На място дойде полиция и до задълбочаване на спора не се стигна. Явно е обаче, че някой задоволително трагично е обрисувал случката по върховете на вътрешното министерство, с цел да се стигне до коментара на министър Дерменджиев.

Според кмета Апостолов, казусът се разяснява от всевъзможни хора, с всевъзможни митове, а в действителност не се е случило нищо съществено, което да провокира подобен публичен интерес. " Нито съм пропагандирал, нито съм се заканвал, само че в случай че някой се плаши, да заповяда да си поговорим на диспута, съобщи кметът, който е най-дълго ръководещия кмет в област Благоевград.

Синът му Стефан Апостолов пък е рекордьор по преференции, непостижим в цялата страна. Истерията към случая Долно Осеново наподобява на целенасочена политическа завист и поръчка за дискредитиранекъм потвърдено сполучливия кмет Апостол Апостолов.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР