Ключови служители на община Хасково хвърлиха оставка в четвъртък малко

...
Ключови служители на община Хасково хвърлиха оставка в четвъртък малко
Коментари Харесай

След бомбата на БЛИЦ за кмета: Оставки заваляха в община Хасково, тръгват си ключови кадри

Ключови чиновници на община Хасково хвърлиха оставка в четвъртък малко преди обедната отмора. Секретарят на общината Биляна Димитрова и шефът на финансовата дирекция Росица Гаргова подадоха заявките си за овакантяване в деловодството на администрацията, съобщи Дарик.

Служителките показаха, че това е персонален акт, че не могат да работят с кмета Добри Беливанов. Градоначалникът от своя страна е внесъл в кметството съобщение за отпуск.

Така в администрацията няма кой да работи в петък. Според една от хипотезите градоначалник за утрешния ден може да бъде избран от подалата оставка Милена Трендафилова, която сега извършва длъжността кмет.

Другата версия е локалният парламент да дефинира в петък кой да поеме кормилото на общината. Оставките в община Хасково идват след сензационното разобличаване на БЛИЦ, че кметът Беливанов се е замесил в фрапантен спор на ползи откакто бе засечен от наш човек на първокласна екскурзия в Монако в компанията на мастития предприемач и притежател на компания " Монолит " Иван Стаматов.

Скандалното в тази ситуация е, че компанията на Стаматов и свързани с нея компании са спечелили голям брой публични поръчки за саниране на кооперация на територията на община Хасково.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР