Ключът за България е в България и политическата картинка може

...
Ключът за България е в България и политическата картинка може
Коментари Харесай

Експерти: Правителството ще изкара пълен мандат и след ротацията

" Ключът за България е в България и политическата картинка може да се промени към по-добро, " в случай че тези хора вършат повече разкази в сравнение с кавги ". Тази година ще бъде по-добра от предходната, тъй като обединението навлиза в политическата си зрялост. А и един от сегментите на не-коалицията – Пеевски, сподели че най-хубавото следва ", разяснява какво да чакаме през политическа 2024 година Диана Дамянова, пиар специалист и основател на Политическа партия.

 

Заедно с изпълнителния шеф на " Галъп интернешънъл " Първан Симеонов двамата направиха прогнози за ръководството на страната, политическата конюнктура и зависимостта от изборите в Съединени американски щати и Русия.

 

Специалистите са безапелационни, че сега страната ни се нуждае от център и баланс, тъй като хората са разединени. Утре депутатите стартират работа, а думата на годината ще бъде " ротация ", тъй като оттова ще произтичат измененията в страната.

 

Едва ли има 4-5 от имената на министрите, чиито имена не са забъркани в промените. Всичко ще е ротация и от трибуната на Народно събрание чакам да чуя началото на акцията на европейските избори.

 

" Има развой на взаимно навлизане и им се услажда да са дружно, към този момент приказват и за съдружно съглашение, стартира да им се услажда и да мечтаят за цялостен мандат. Тази година половин Шенген, идната цялостен Шенген. Те раздават от ден на ден пари и нека този опит да се окаже сполучлив. И въпреки всичко това държавно управление за положително или неприятно намира собствен път. Няма съществени болшинства за оставка и нови избори ", означи Симеонов.

 

Социологът уточни, че президентът Румен Радев приготвя политически план и ще се опита да заеме обособилото се свободно политическо пространство в центъра, само че да не разчита на гласове от хората, които не гласоподават. 

 

" Ако дръпне гласове, те ще са от Българска социалистическа партия и " Възраждане ", счита специалистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР