Ключът към провала на преговорите за третия мандат е заключен

...
Ключът към провала на преговорите за третия мандат е заключен
Коментари Харесай

Божанков, БСП: Трябва да върнем мандата по-бързо

Ключът към неуспеха на договарянията за третия мандат е заключен в някой кабинет. Това съобщи пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков по отношение на отказаната поддръжка за сформиране на кабинет от „ ИТН “, „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме “.

Според него пред сътрудниците му от другите партии въпросът за държавно управление изобщо не е стоял на дневен ред.

„ В момента задачата е да се приказва поради кой се отива на избори. Нас ни упрекнаха, че си вършим пиар с третия мандат. Аз наблягам, че той е парламентарен, антикризисен – можеше да ни извади от това състояние “, сподели Божанков.

Относно актуализацията бюджета и поръчката на левицата да задържи мандата до гласоподаване на измененията по финансовата рамка, депутатът от социалистите съобщи, че народните представители са длъжни да отговорят на инфлацията, мигрантски напън и здравната рецесия.

„ Актуализацията е нужна, всички го споделят и би трябвало да се подходи отговорно. Не знам за какво се губи време сега “, добави депутатът.

Той изясни, че през днешния ден се събира Националният съвет на партията и ще решат по кое време да върнат мандата. Според него най-добре е той да бъде върнат по-бързо, с цел да се упреква Българска социалистическа партия в пиар.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР