Ключът към по-щастлив живот без стрес се крие в спането

...
Ключът към по-щастлив живот без стрес се крие в спането
Коментари Харесай

Ако искате живот без стрес, спете от лявата страна на леглото

Ключът към по-щастлив живот без стрес се крие в спането от лявата страна на леглото. Това демонстрират резултати от допитване, направено във Англия по поръчка на хотелската верига Premier Inn.

Авторите на изследването са открили, че хората, които спят от лявата страна на леглото са по-жизнерадостни и положителни. Една четвърт от тях споделят, че животът им се коства прелестен, спрямо едвам 18-те % от спящите от дясната страна, които имат същата настройка.

Хората, които спят отляво на леглото, също така се оправят по-добре с натоварването и напрежението в службата, по-щастливи са в работата си, въпреки да печелят по-малко, и са по-спокойни в спешни моменти от сътрудниците си. За разлика от тях спящите от дясната страна постоянно се разсънват заран в неприятно въодушевление, написа „ Дейли мейл ”.

10% от респондентите споделят, че ненавиждат работата си. Заради приповдигнатото въодушевление, в което се разсънват, множеството от хората, които спят от лявата страна на леглото, не желаят да я отстъпват на сътрудниците си.

Три четвърти от интервюираните признават, че толкоз са привикнали да спят по избран метод, че им се коства необичайно да го трансформират, а в случай че въпреки всичко се случи, това се отразява отрицателно на настроението им.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР