Клубното ръководство на е приело офертата на за . Според

...
Клубното ръководство на е приело офертата на за . Според
Коментари Харесай

Барселона прие офертата на Астън Вила за Коутиньо

Клубното управление на е приело офертата на за. Според Фабрицио Романо всичко към този момент е контрактувано и по-късно през днешния ден бирмингамци публично ще разгласят прехвърлянето. Бразилецът ще играе на „ Вила Парк “ чартърен до края на сезона, а британският клуб ще заплаща по-голямата част от възнаграждението, което е заложена в контракта му с Барселона.

Освобождаването от тежестта на заплатата на Коутиньо пък ще даде опция на каталунците да записват новата си покупка Феран Торес.

За момента не е ясно дали в контракта сред Астън Вила и Барселона има алтернатива за закупуване, само че в случай че има такава, тя сигурно не е наложителна. Самият състезател още през вчерашния ден е приел офертата на бирмингамци, а наличието на Стивън Джерард е основният фактор за това да избере точно Астън Вила, макар че общо шест клуба от Премиър лийг са проявявали интерес към него.

Philippe Coutinho’s set to join Aston Villa on loan from Barcelona, done deal and here-we-go! Agreement completed after direct contact today morning
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР