Клонирани участници, огромни торти и задължителната доза хумор бяха сред

...
Клонирани участници, огромни торти и задължителната доза хумор бяха сред
Коментари Харесай

Тото оглави класацията в третия лайв на „Като две капки вода“

Клонирани участници, големи торти и наложителната доза комизъм бяха измежду акцентите на третия лайв на „ Като две капки вода “ .

„ Трябва да дадем добър образец на публиката – най-важното е да пазим здравето си и да бъдем виновни . Нека това се случва без непотребна суматоха, а в този момент - шоуто би трябвало да продължи “, съобщи продуцентът Маги Халваджиян във връзка първия лайв без аудитория в историята на предаването .

Първото място за вечерта сграбчи Тото, който се върна към мъжките облици със Shaggy и неговото „ groove “ звучене, печелейки гласовете на жури и фенове. Категорично избрана от журито като „ най-силен “ лайв от началото на сезона, третата вечер показа истински осъществявания и достоверни облици .

Шоуто беше намерено от Луна , която получи поздравления от Фънки за представянето на носителката на Оскар и Грами – Шер .

„ Бил съм очевидец на няколко мои облика в шоуто, само че това е най-страстната реплика. Гмурна се с огромно предпочитание, което беше ужасно “, съобщи на собствен ред Папи Ханс за колоритната игра на Димитър Маринов .

Преди да излезе на сцената, DARA даде обещание да направи своя балада при триумф в преобразяването в Адел .

JJ
получи препоръки от Гери-Никол , а Маги Джанаварова облече булчинска рокля за реплика на Lizzo .

„ Беше по-добра от оригинала “, безапелационен беше Юлиан Вергов след умелото показване на Galia като Dua Lipa .

Последен на сцената се яви Анди , който донесе екзотика с облика на Шакира и помощта на танцьора Алфредо.

Бутонът на шанса изненада Маги Джанаварова с облика на Beyonce , а Анди с именития Елвис Пресли. Луна ще се допре до естрадата с Емил Димитров , а Galia ще се изправи пред поп-фолк ритъма с облика на Анелия . Димитър Маринов ще остави всички задръжки за Alice Cooper , а Фики ще бъде Недялка Керанова. Dara ще изпълни  емблематичен шлагер на Tarkan , а JJ ще влезе в облика на един от членовете на Chicago . Победителят Тото ще потърси прилики със международно известния Zucchero.

Следете ,  и  за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в    и в NOVA PLAY.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР