Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 страхотни

...
Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 страхотни
Коментари Харесай

Yettel предлага смартфони с 25% отстъпка при връщане на стар апарат

Клиентите на Yettel ще получат 25% отстъпка за 3 страхотни модела смарт телефони Nokia, Realme и Motorola, в случай че до края на август върнат за преработване остарял уред. Промоцията е част от огромната акция „ Рециклирай и спести “, с която компанията предизвиква грижата за околната среда с отговорнo потребление на технологиите. Всички сегашни и нови частни клиенти на Yettel могат да се възползват от предлагането в цялата комерсиална мрежа на оператора, както и в онлайн магазина. Трябва единствено да върнат остарял телефон, таблет или смарт аксесоар и по този начин като се изключи че ще получат отстъпка, ще дадат и своя принос за понижаване на електронните боклуци в природата. Събраните устройства ще бъдат предадени за преработване, което икономисва запас при производството на нова електроника и има сериозен принос в намаляването на екологичния отпечатък.

В тима на зелените е Nokia G21 , която е с тридневен живот на батерията, бързо 90Hz освежаване на екрана и отключване с лицево различаване. Моделът идва с тройна 50MP камера с изкуствен интелект, който управлява количеството светлина и размазването при нарастване, за едни страхотни летни фрагменти.

Realme C35 64GB не остава по-назад с огромната си 5000 mAh батерия и 18W бързо зареждане. Има LCD FHD екран, който е в съответствие към тялото от 90,7%, тройна 50МР камера и опция за потребление на microSD карта за увеличение на паметта с до 1 TB.

С 25% отстъпка може да бъде сграбчен и Motorola Moto G50 5G . Той натрупа аплодисменти с поддържането на мрежите от ново потомство и скоростите, задоволителни за безпроблемен стрийминг или игра в мрежа. Моделът има IPS LCD екран с Max Vision HD+ технология. Както прилича на лятна облага, разполага с тройна камера с 48 МР датчик и 13 МР селфи камера. На разположение е и слот за разширение на паметта с до 1 TB чрез microSD, както и 3,5 мм аудио жак за потребление на обичаните слушалки.

И трите устройства могат да бъдат закупени с 25% отстъпка при подписване на двугодишен контракт за някой от абонаментните проекти Тотал Макс. Освен отстъпка за нов смарт телефон, клиентите, които предадат своето устройство за преработване през август, имат спомагателен късмет за облага. Всички те вземат участие автоматизирано в месечна лотария, от която могат да сграбчен мобилна колонка Huawei Sound Joy.

Кампанията „ Рециклирай и спести “ е част от екологичната тактика на Yettel. Основен фокус е реализирането на на практика решения по проблеми с опазването на околната среда посредством предложение на устойчиви артикули и услуги. Само за 2021 година дружно със своите клиенти компанията е икономисала излъчвания, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смарт телефон.

Повече за цените на устройствата, цялостните условия на акцията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР