Клиенти на А1 с телефони на лизинг и план Unlimited

...
Клиенти на А1 с телефони на лизинг и план Unlimited
Коментари Харесай

А1 добавя безплатна услуга към смартфоните на лизинг


Клиенти на А1 с телефони на лизинг и проект Unlimited ще получат карта за мобилен интернет без в допълнение заплащане (снимка: CC0 Public Domain)

Абонамент за мобилен интернет без в допълнение възнаграждение с всеки смарт телефон, закупен на лизинг с проект Unlimited от А1, ще даде на клиентите си телеком операторът.

Всеки, който закупи смарт телефон на лизинг с проект Unlimited от А1, ще получи карта за мобилен интернет без в допълнение възнаграждение за целия период на контракта. е годно за покупки от уеб страницата и от магазините на оператора до края на февруари, а в акцията са включени всички налични модели смарт телефони без значение от тяхната марка и модел.

Допълнителната карта с абонамент за мобилен интернет Surf Special, която ще получат закупилите смарт телефон на погашение, е подобаваща за слагане във второ устройство като таблет или различен смарт телефон. Картата предлага безграничен мобилен интернет в най-бързата мобилна мрежа в България, съгласно Ookla, а включените мегабайти на оптималната скорост на месец са 25 000.

По време на акцията клиентите на оператора могат да избират от смарт телефоните на марки като Apple, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, TCL, Realme, OnePlus, Honor, A1, Huawei и ZTE. Няма значение какво устройство ще изберат потребителите – това може да е бюджетен модел като Motorola Moto E13, чиято цена стартира от 1 лев на месец или някой от флагманите от сериите Galaxy S24 и iPhone 15.
още по темата
Всички смарт телефони могат да бъдат закупени на погашение за 24 или 36 месеца, което предлага спомагателна еластичност на потребителите. Предложението ще бъде настоящо до 29 февруари на A1.bg и в магазините на телекомуникационния оператор.

Освен спомагателната карта с мобилен интернет, всички клиенти, които поръчат смарт телефон на лизинг с проект Unlimited онлайн, ще получат и 1 лев отстъпка от месечна такса на определения мобилен проект, прецизираха от А1 България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР