Клавдия Драганава е един от първите участници в първото реалити

...
Клавдия Драганава е един от първите участници в първото реалити
Коментари Харесай

Певицата Клавдия с нова визия

Клавдия Драганава е един от първите участници в първото реалити в България „ Стар академи “, от което получава огромна известност в страната. Активно се занимава с танци и прави хореографиите на своите клипове сама.

Смятам, че всеки един реализатор би трябвало да се стреми да бъде модернист и да е настоящ. Този мой блян ме накара да заложа на нещо друго и съвременно, сигурна съм че новата ми визия ще се хареса на моите почитатели. Поддържането на тези плитки е трудоемък миг, само че си заслужава, уверена е Клавдия.

Танците са дългогодишната й пристрастеност. Близо 8 години съм се занимавала с професионален и съвременен балет. И макар че танците оказват помощ за съвършената й визия, тя въпреки всичко разчита и на хранителния си режим. Храни се уравновесеното и здравословно.

Аз имам доста динамично всекидневие и от време на време ми се постанова да си нося храна по време на работа, с цел да мога да подкрепям положителната си форма. Водата е от изключителна значимост. Моят съвет е да пиете не по-малко от литър и половина дневно. И въпреки всичко, с цел да бъдете здрави и във форма, най-важното е да се движите. Винаги стартирайте деня си с 10 мин за себе си - кафе или топла вода с лимон, фреш и малко гимнастика за бодро пробуждане. Пробвайте, ще усетите смяната, която ще помогне за по-добрия старт на деня ви, поучава Клавдия.

Според превицата нощният живот е най-голямото тестване за поддържането на хубав и пресен външен тип и поучава младите девойки да не натъртват на мощния грим.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР