Класика в дизайна на автомобила е рисуването на хартия. С точно

...
Класика в дизайна на автомобила е
рисуването на хартия. С точно
Коментари Харесай

Nissan насърчава рисуването - видео

Класика в дизайна на автомобила е рисуването на хартия. С тъкмо премерени линии с молив дизайнерът оформя изображения, които в избран момент помагат за оформянето на реалния автомобил. Nissan демонстрира по какъв начин работи това онлайн с самодейността наречена #DrawDrawDraw.

За този план Nissan предлага за изтегляне от мрежата на 23 шаблона за оцветяване и рисуване на известни класически автомобили на Nissan, настоящи модели, футуристични концепции и някои „ култови класики “ като Nissan Figaro или ChoiMobi. Дизайнерите на Nissan от целия свят създадоха тези шаблони през последните няколко седмици - във време, когато доста хора живеят у дома заради вирусната пандемия.

"Рисувайте, рисувайте, рисувайте. В нашия свят рисуването е един от най-добрите способи да претворите прекрасните креативен импулси от главата си в действителност, изключително когато се сблъскваме с тази световна пандемия " - каза Алфонсо Албаиса, старши вицепрезидент по световен дизайн на Nissan - „ Нашият международен дизайнерски екип използва това време, с цел да диша надълбоко, да скицира и да бъде изобретателен. Сигурен съм, че най-хубавите хрумвания ще зародят от настоящите провокации. ”



Албаиса стартира позвъняването към #DrawDawDraw с видео от вкъщи, където той демонстрира на двамата си синове какво рисува и за какво. Дизайнерите от неговия екип ще пуснат още видеоклипове през следващите седмици, с цел да приказват за своето дизайнерско ентусиазъм, какво рисуват, как са станали дизайнери на коли и съвети за тези, които желаят да изберат и тази специалност.

Всички заинтригувани би трябвало да поставят своите дизайни и произведения на изкуството онлайн и да ги маркират с #DrawDawDraw - без значение дали хартиени рисунки, творби на тротоарното изкуство, скици на таблет или боядисаните шаблони за евакуиране.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР