Класическа музика ще завладее район Западен“ тази вечер. Концертът Viva

...
Класическа музика ще завладее район Западен“ тази вечер. Концертът Viva
Коментари Харесай

Класическа музика ще завладее „Западен“ тази вечер

Класическа музика ще завладее регион „ Западен “ довечера. Концертът „ Viva la musica “ ще се организира от 18,30 часав огромната зала на районното кметство.

По време на събитието публиката ще се срещне, както с професионални музиканти, по този начин и с млади гении. В концерта ще вземат присъединяване представителите наВалентина Трендафилова (сопрано), Павел Генов (цигулка), Дарина Иванова (флейта), Никола Николов (виолончело) и Злателина Коларова (пиано). Гост-изпълнители са Ивелина Рашкова (сопрано), Екатерина и Марияна Стоеви и Виктор Костов от НУМТИ " Добрин Петков ".

В програмата са включени произведения от П.И. Чайковски, П. Сарасате, Н. Паганини, З. Фибих, Ф. Лехар, С. Прокофиев, П. Хаджиев и други. Водещ на програмата е Дарина Иванова.

С концерта се поставя началото на неповторимо креативно съдействие сред Сдружение " Изкуство във времето " и екипа на регион „ Западен “. Събитието е в унисон с задачите на Сдружението за разширение на аудиторията на класическата музика и за децентрализация на културните процеси.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР