КЛАРЕДЪН, Арк – Жена от Арканзас се отваря пред камерите

...
КЛАРЕДЪН, Арк – Жена от Арканзас се отваря пред камерите
Коментари Харесай

Жена от Кларендън твърди, че бивш съдия е поискал секс в замяна на помощ по дело

КЛАРЕДЪН, Арк – Жена от Арканзас се отваря пред камерите за първи път, откакто упрекна някогашния арбитър и юрист от окръг Монро Дейвид Карут, че е желал секс в продан за помощ по престъпен случай.

Кортни Мейсън, дамата, обвиняваща Карут, сподели, че е видяла известия за нейната история да вършат заглавия в целия щат, макар че тя в никакъв случай не е била част от тях.

„ Продължавах да виждам разнообразни новинарски истории и всичко останало и бях тъкмо като знаете, че никой не е чувал нищо за мен “, изясни Мейсън.

През януари 2023 година Карут беше федерално упрекнат по девет разнообразни обвинявания свързани с следствието. По това време Мейсън също съди Карут в настрана дело във федералния съд. През юли този случай беше преустановен с концепцията, че вместо това би трябвало да се преглежда в щатския съд.

Бившият арбитър от Арканзас Дейвид Карут е изправен пред федерални обвинявания, обвинявания в склоняване към секс за решения

Кога KARK 4 News за първи път научи за обвиняванията, Карът сподели на проверяващия кореспондент Мич Маккой, че забърканата жена се пробва да го изнудва при положение, обвързван с нейния другар.

Мейсън сподели, че изказванието на някогашния арбитър е надалеч от истината.

Според правосъдните регистри се твърди, че Мейсън е посетил офиса на Карут през април 2022 година, с цел да приключи някои неуредени документи по обособен случай. Докато е била там, правосъдните регистри демонстрират, че тя е попитала Карът дали може да й помогне с висящото наказателно дело на нейния другар.

Мейсън твърди, че по-късно Карът я е разпитал „ какво може да предложи със същата или по-голяма стойност “ в продан.

„ Единственото нещо, за което можах да се сетя, беше може би някои закононарушения, които евентуално съм направил “, спомня си Мейсън, че му е споделил.

Съдия от Арканзас споделя, че акция на ФБР е обвързвана с жена, опитваща да го изнудва

Мейсън сподели, че е била инструктирана да запише закононарушенията на лист хартия и да го занесе назад в офиса на Карът идната седмица. Тя сподели, че влезнала през вратата оня ден със необичайно възприятие.

„ Тогава той тотално го пренасочи към мен и ме попита какво усещам към секса с него “, сподели Мейсън, добавяйки, че тя отхвърли хипотетичното предложение.

Мейсън продължи да споделя, че по-късно Карут сякаш я е помолил да направи полови фотоси за него, макар че тя сподели, че е отказала и това предложение.

В правосъдните документи Карут твърди, че Мейсън е бил този, който е водил диалога, като го моли да смята нейния лист с закононарушения като заплащане. В обвиняванията на Карут не се загатва никакъв полов продан или оферти.

Източници: арбитър от Арканзас, обискиран от ФБР

KARK 4 News се свърза с Карут и неговите юристи. Отговорът им е следният:

„ Редно е делото да се гледа в правосъдна зала, а не в медиите. Ние ще пазиме господин Карът пламенно на процеса. Ние имаме вяра, че когато журито чуе всички обстоятелства, журито ще оневини господин Карът. “

Федералните обвинявания против Карут към момента не са повдигнати. Датата на съда е избрана за февруари 2024 година и неговите юристи споделят, че Карут се пледира за почтен.

За последните вести, времето, спорта и поточно видео, отидете на KARK.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР