Кка всъщност изглежда най-студеният град в света? Благодарение на новозенландския

...
Кка всъщност изглежда най-студеният град в света? Благодарение на новозенландския
Коментари Харесай

Най-студеното място на света - невероятната магия на бяла Русия

Кка в действителност наподобява най-студеният град в света?

Благодарение на новозенландския фотограф Амос Чапъл не е нужно да се чудим към този момент и да си представяме какво е да живееш на -40 градуса.

Оймайкон, Русия е най-студеното място на света, като доближава до -40 градуса. Самият град е на 6 часови зони далечен от Москва. Човек не би се и замислил, само че прилежащия град Якутск е много мощно развито населено място от икономическа позиция . Най-вече поради изобилитето на естествени запаси към него - диаманти, нефт и газ. И от тук следва, несъмнено, че да посетиш най-студения град на света въобще не излиза по джоба на елементарния човек.

Когато Чапъл идва в Оймайкон остава сюрпризиран от пустотата на града. С непрекъснато пребиваващи не повече от 500 индивида, Оймайкон не би бил особена атракция за феновете на нощния живот. А с тези температури, какво остава за тези, които обожават плажа и топлото слънце.

В свое изявление Чапъл споделя: "Улиците са просто толкоз пусти. Очаквах, че всички са привикнали със студа и животът ще кипи на открито, само че не! Хората са доста внимателни от студа, който ги заобикаля. Поувствах се извънредно уединен и зарязан. Не беше по този начин, само че всичко се случваше на закрито, а аз не бях добре пристигнал в къщите им. "

Разгледайте в нашата изложба по какъв начин наподобява най-студеният град в света ТУК.

Към галерията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР