Китайският производители на електромобили NIO обяви, че продажбите на компанията

...
Китайският производители на електромобили NIO обяви, че продажбите на компанията
Коментари Харесай

NIO с ръст от 10% през февруари. Доставките на ET7 започват през този месец

Китайският производители на електрически автомобили NIO разгласи, че продажбите на компанията през февруари са се увиличили с 9.9% до равнище от 6131 единици.

Успоредно с това, от марката анонсират, че след завършилият при започване на февруари развой по реорганизация на завода NIO-JAC, тя е приспособила поточните му линии и чака първите доставки на дъргоочаквания модел да бъдат осъществени още през този месец.

1084 от доставените от NIO нови коли през февруари са били представители на SUV модела ES8, който е разполагаем във разновидности с шест и седем седалки, 3309 са били на ES6 и 1738 на EC6.

В края на предходната година, NIO анонсира модела си ET5 , който дава обещание да предложи свободен пробег от над 1000 километра във версията си Ultralong Range Battery с батериен модул от 150 kWh и два електромотора, като данните за автономността са обявени въз основата на китайския стандарт за замерване CLTC.

С дължина от 4.7 метра, идва с напълно електрическа задвижваща система с мощ от 490 конски сили и въртящ миг от 700 Нм, и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР