Китайският производител на смартфони Meizu представи базираната на Android 13

...
Китайският производител на смартфони Meizu представи базираната на Android 13
Коментари Харесай

Meizu представи фирмената среда Flyme 10.5 с интегрирана невронна мрежа и AI помощника Aicy

Китайският производител на смарт телефони Meizu показа основаната на Android 13 софтуерна платформа Flyme 10.5, която включва огромен езиков модел с изкуствен интелект и основания на него образован помощник Aicy. Освен това новата система е получила разширени благоприятни условия за взаимоотношение с автомобилната платформа Flyme Auto.

Следвайки настоящата последно време мода за системи с изкуствен интелект, Meizu даде на Flyme 10.5 своя личен огромен езиков модел Flyme AI и своя AI-базиран асистент Aicy. Асистентът, прецизира разработчикът, има обширни знания и може да дава отговор на разнообразни въпроси от сферата на науката, за здравето или прочувствените прекарвания. Системата оказва помощ при писането на разнообразни текстове – това може да е изпращане на имейли или писане на постове за обществените мрежи.

Aicy подкрепя работата с графики, като предлага както редактиране на подготвени изображения, по този начин и основаване на нови. Редактирането на готовите изображения употребява логаритми с изкуствен интелект за безпроблемно унищожаване на хора и други обекти от фотографията, както и за рационализиране на фрагментите, да вземем за пример за разгръщане на композицията. При генерирането на нови изображения системата се придържа към всеки род, определен от потребителя – това може да бъде да вземем за пример фотореализъм или произведение на художник.

Flyme 10.5 към този момент е интегрирана с операционната система Flyme Auto OS, която е конфигурирана на някои коли. Връзката се реализира благодарение на услугата Flyme Link, след което Aicy ви разрешава да управлявате автомобила от разстояние или да употребявате навигационните функционалности по време на шофиране. Асистентът ще ви помогне при поддръжката на автомобила, ще ви посъветва за спазването на разпоредбите за придвижване, ще ви помогне да планирате туристическо пътешестване, ще провежда настаняване, хранене, зареждане на електрическия автомобил или ще закупи билети, в случай че са ви нужни за разглеждането на забележителности.

Flyme 10.5 е авансово конфигурирана на новите смарт телефони от серията Meizu 21, а притежателите на устройства Meizu 20 ще могат да се записват за тестването ѝ от 1-ви декември. Тестването на Flyme AI ще стартира при започване на идващия месец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР