Китайският бранд за проектори XGIMI е разработил технология Dual Light,

...
Китайският бранд за проектори XGIMI е разработил технология Dual Light,
Коментари Харесай

Новата технология на XGIMI съчетава силните страни на двата основни вида проектори

Китайският бранд за проектори XGIMI е създал технология Dual Light, която съчетава два източника на светлина (LED и лазер) в една обща оптична система. Според компанията комбинацията от тези решения съчетава главните им преимущества и компенсира минусите на всяко от тях.

Новата фирмена технология съчетава светодиодни детайли и лазери, работещи с 6 дължини на вълната, въз основата на 278 патентовани технологии. Това, съгласно производителя, обезпечава композиция от натурален набор от нюанси, удобен за очите на потребителя, висока бляскавост на прожекцията и необятна цветова палитра с доста добра бляскавост на картината.

XGIMI на процедура употребява преимуществата както на LED, по този начин и на лазерните светлинни източници, с цел да създаде една напълно нова пълноцветна лампа за проектори.

Компанията декларира, че XGIMI Dual Light реализира акуратност на цветовете Delta E~1, която е сравнима с тази на професионалните цветни монитори. Технологията също по този начин е сертифицирана по двойния стандарт за високи цветове от SGS в Швейцария и TÜV Süd в Германия.

За проекторите, които са получили поддръжка на Dual Light, се заявява бляскавост на прожектиране до 2300 лумена (ISO), 95,5% покритие на DCI-P3 цветовото пространство и 99,9% покритие на BT709. Технологията към този момент се употребява в другите артикули на марката и скоро ще се появи на европейския пазар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР