Китайските медици в Шанхай гази седмица бяха ваксинирани срещу ,

...
Китайските медици в Шанхай гази седмица бяха ваксинирани срещу ,
Коментари Харесай

Китай бърза с ваксинацията преди Лунната Нова година

Китайските медици в Шанхай гази седмица бяха имунизирани против, до момента в който производителите на ваксини упорстват, че техният препарат е ефикасен против следените вирусни разновидности, заяви Агенция Франс Прес.
Китай се стреми да имунизира милиони, преди да настъпят пролетните празници в страната. Миналата седмица фармацевтичният колос получи " условно " утвърждение за създадената от нея ваксина и производителите обявиха, че са уверени, че имунизацията е ефикасна, макар че нов вид вариант се популяризира бързо.
 COVID-19 - привилегията на имунизираните COVID-19 - привилегията на имунизираните
Мрънкачите и поддръжниците на тайните теории се провалят в едно доста значимо нещо. Каквото и да мислим за източника на пандемият...
" Текущата разновидност на вируса COVID-19 не е съумяла да направи имунизацията неефективна ", съобщи Ян Сяомин, президент на дъщерното сдружение компанията China National Biotec Group, пред държавната телевизия CCTV. се вкарват за основни групи в Китай, оповестяват държавните медии. За разлика от метода, общопризнат в доста европейски страни, Китай имунизира единствено тези на възраст сред 18 и 59 години. Вестник " Глобал таймс " цитира неназовани наблюдаващи от промишлеността, които настояват, че съотношението на възрастните доброволци е малко в клиничните тествания за ваксини, което изяснява " внимателното потребление на имунизацията измежду възрастните хора сега ".
Ваксината - която съгласно Sinopharm има 79 % резултатност - изисква две дози с период от две до четири седмици.
" Дозата на имунизацията има номер, тъкмо като персонална карта ", сподели Ян пред CCTV.
През февруари постоянно се следи гигантско придвижване в Поднебесната империя - стотици милиони хора пътуват из Китай, с цел да отпразнуват със фамилиите си. Властите оповестиха, че повече от 73 000 души, в това число водачи на рейсове и общински служащи, към този момент са били имунизирани в столицата Пекин, където Агенция Франс Прес видя хора, които се редят на опашки в центровете за имунизация, с цел да получат своята ваксина. Китай значително сложи вируса под надзор посредством строги блокировки и ограничавания за пътешестване, а границите му към момента са дейно затворени за множеството чужденци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР