Китайските космически служби още през март са обявили, че нямат

...
Китайските космически служби още през март са обявили, че нямат
Коментари Харесай

Физик от БАН с плашещи уточнения за чудовище от Космоса, което може да се сгромоляса в България

Китайските галактически служби още през март са оповестили, че нямат надзор над тази станция. Ако навлезе в горните пластове на атмосферата, ще следим събитие като метеоритен дъжд. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия физикът в Института по астрономия с Национална астрономическа обсерватория при Българска академия на науките (БАН) Пенчо Маркишки по отношение на информацията, че китайски спътник може да се разбие в страната ни. Припомняме, че преди дни стана ясно, че парчета от китайската галактическа станция “Тянгун 1” евентуално ще паднат сред 42 и 43 паралел в Северното полукълбо, предизвестява Холгер Краг в прессъобщение на Европейската галактическа организация.

Това се чака да се случи сред януари и март идната година. На тази географска широчина в Европа са Испания, Франция, Италия, Черна гора, Албания, Сърбия, Македония и България. Въпреки че учените стесниха пространствения и времевия диапазон на евентуалния конфликт, към момента изчисленията няма по какъв начин да бъдат направени със 100-процентова акуратност.

" Ще се образуват парчета. За страдание се твърди, че броени часове преди самата злополука, ще стане ясно дали ще ни удари тук. За такова малко време е мъчно да има съответна реакция и евакуация на население. По-голямата част от обекта, ще се изпари. Очаква се въпреки всичко парчета с тежест към 100 кг да паднат. Скоростта им ще е няколко километра в секунда, това е доста - може да унищожи къща и да убие хора. Всичко е въпрос на това къде тъкмо ще падне това тяло. България се намира в северната граница на плануваното ", сподели той и изрази вяра въпреки всичко отломките да паднат в океани и морета.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР