Китайски работник уринирал в резервоар за бира Tsingtao след спор

...
Китайски работник уринирал в резервоар за бира Tsingtao след спор
Коментари Харесай

Служител на бира Tsingtao уринирал в резервоар след спор

Китайски служащ уринирал в контейнер за бира Tsingtao след спор с сътрудник, стана ясно.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Работникът беше сниман да уринира в контейнер, употребен за предпазване на съставките за изработката на една от най-популярните бири в Китай предишния месец.

След това видеото стана вирусно в обществените медии, набирайки десетки милиони гледания.

В сряда служащият беше арестуван, се споделя в формален отчет.

Длъжностни лица от град Пингду - където се намира фабриката - откриха, че въпросният служащ е помагал при разтоварването на контейнери с малц от камион по време на случая. < /p>

В изказване на формалната страница на града в Weibo, те споделиха, че служащият с фамилно име Cui е влезнал в спор с водач на камион по отношение на преместването на транспортното средство.

След това господин Cui се качи в контейнера, който преди малко беше изпразнен, и уринира в него.

Действията на господин Cui бяха снимани от камерата от водача, който по-късно разгласява видеото в Douyin, китайската версия на TikTok.

В изказване, оповестено на китайския уебсайт за микроблогинг Weibo, Tsingtao сподели, че служащият е бил подложен под административно задържане за имуществени вреди.

В Китай административното задържане е наказване, което може да бъде наложено от полицията, настояща без правосъден надзор и нормално включва задържане от пет до 15 дни и от време на време идва с предизвестие и санкция.

Tsingtao добави, че служащият не е директен чиновник на пивоварната и е работил за компания, която дава аутсорсинг услуги на Tsingtao.

Пивоварът сподели още, че са приели редица ограничения за ускори контрола на качеството и ускори наблюдението на държанието на чиновниците, с цел да се предотвратят сходни произшествия в бъдеще. превозване на първични материали " и сподели, че партидите малц, участващи в случая, са запечатани и няма да влязат в произвеждане.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР