Китайската шампионка по тенис Пън Шуай обвини бивш вицепремиер и

...
Китайската шампионка по тенис Пън Шуай обвини бивш вицепремиер и
Коментари Харесай

Шампионка по тенис обвини китайски политик, че я е принудил да правят секс

Китайската шампионка по тенис Пън Шуай упрекна някогашен вицепремиер и почитан член на комунистическата партия, че я е принудил да вършат секс, съобщи Франс прес.

Обвинението, отправено в обществената мрежа " Вейбо ", бързо бе заличено от китайската държавна цензура.

Пън, която стана шампионка на двойки на шампионата " Ролан Гарос " през 2014 година, съобщи, че някогашният вицепремиер Чжан Гаоли я е изнасилил в дома си в град Тянцзин преди три години.

— Peng Shuai (@PengShuai_1986)

Блокирани са търсенията по основни думи " Пън Шуай " и " Чжан Гаоли " във " Вейбо " и в търсачката " Байду ".

Чжан, който е на 75 години, до началото на 2018 година бе непрекъснат член на Политбюро на Китайската комунистическа партия и затова бе един от седмината най-влиятелни хора в Китай. Той е считан за непосредствен на премиера Ли Къцян, отбелязва Агенция Франс Прес.

" Много ме беше боязън. Онзи следобяд първо отхвърлих. Не спирах да рева. После " се предадох и правихме секс ", написа 35-годишната Пън. По думите на тенисистката брачната половинка на Чжан е била в течение за ставащото и е пазила пред вратата да не влезе някой.

Пън добави, че по-късно е станала държанка на политика, само че предходната седмица сред тях избухнал скандал и се разделили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР