Китай обяви днес, че въвежда санкции срещу физически лица и

...
Китай обяви днес, че въвежда санкции срещу физически лица и
Коментари Харесай

Китай обяви санкции срещу физически лица и организации в САЩ и Канада

Китай разгласи през днешния ден, че вкарва наказания против физически лица и организации в Съединени американски щати и Канада в отговор на глобите, наложени на китайски жители и организации във връзка със протичащото се в китайския Синцзян-Уйгурски самостоятелен регион, оповестиха Ройтерс и Франс прес.

Китай ще наложи наказания на ръководителя на Комисията на Съединени американски щати по интернационална религиозна независимост Гайл Манчин и на заместник-председателя на същата комисия Тони Пъркинс.

Санкции ще бъдат наложени и на канадския народен представител Майкъл Чон и на канадска парламентарна комисия по правата на индивида, се споделя в изказване на китайското външно министерство.

На тези лица и на членовете на комисията се не разрешава влизането на територията на континентален Китай, Хонконг и Макао.

Агенция Синхуа заяви, че глобите са в отговор на дейностите на двете страни, които на 22 март са наложили " едностранни наказания по отношение на съответните физически и юридически лица в Синцзян, основаващи се на дезинформации ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР