Китай изрази днес съжаление относно решението на САЩ да излязат

...
Китай изрази днес съжаление относно решението на САЩ да излязат
Коментари Харесай

Разочарование в Китай заради оттеглянето на САЩ от Съвета за човешките права

Китай изрази през днешния ден страдание по отношение на решението на Съединени американски щати да излязат от Съвета за човешките права на Организация на обединените нации, а държавни медии показаха, че обликът на Съединени американски щати като бранител на права е "на път да се срути ", съобщи Ройтерс.

Посланичката на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли разгласи решението за овакантяване на Съвета във вторник поради, по думите й, хроничната преднамереност против Израел и неналичието на промени.
Правозащитни групи подлагаха на критика решението като тип сигнал, че Съединени американски щати обръщат тил на нарушаванията на човешките права по света.

На постоянен брифинг представител на китайското външно министерство съобщи, че "Китай показва страдание поради решението на Съединени американски щати да изоставен Съвета за човешките права към Организация на обединените нации ".
Запитан за рецензиите на Съединени американски щати против нарушаването на правата на индивида в Китай, представителят сподели, че Съединени американски щати подценяват обстоятелствата и че всеки, който не е с предубеждения, може да види големия прогрес, реализиран от Китай в спазването на правата на индивида.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР