КИТАЙ използва елитна“ армия от шпиони, за да преследва и

...
КИТАЙ използва елитна“ армия от шпиони, за да преследва и
Коментари Харесай

Как китайските шпиони преследват и вербуват британци от въоръжените сили на Обединеното кралство, за да крадат тайни за Си в три смразяващи стъпки

КИТАЙ употребява „ елитна “ войска от шпиони, с цел да преследва и вербува британци от въоръжените сили на Обединеното кралство, с цел да крадат секрети, то е предизвестено.

Използвайки тристранен метод, китайските шпиони се „ сприятеляват “ със студенти, учещи специалности като инженерство или осведомителни технологии, и им оферират блестящи пътувания до Китай – преди да ги убедят да разкрият тайните на Обединеното кралство, сподели специалист от разузнаването.

Това идва, откакто хипотетичният „ китайски разузнавач “ беше задържан през март, откакто съгласно известията е предал строго секретни парламентарни документи на Китай.

И MI5 по-рано предизвести, че китайските сътрудници може да употребяват „ секс и пари “, с цел да повлияят на английски чиновници и политически фигури в опит да откраднат секрети от Запада.

Но също по този начин се притеснява, че прислужниците на Си Дзинпин може да обхванат в английските университети в опит да повлияят и вербуват шпиони за комунистическия режим – и да крадат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР