Китай енергично и уверено насърчава изграждането на дигитален Китай“ и

...
Китай енергично и уверено насърчава изграждането на дигитален Китай“ и
Коментари Харесай

Китайският премиер призовава за сътрудничество с Германия в цифровизацията и зелената трансформация

„ Китай пламенно и решително предизвиква построяването на „ цифров Китай “ и се надява, че „ Сименс “ може да разшири нови области на съдействие с китайските си сътрудници в индустриалната цифровизация, нисковъглеродната промяна и да реализира повече печеливши резултати. " Това сподели в Бавария китайският министър председател Ли Цян, който е на посещаване в Германия.

В централата на „ Сименс “, съпроводен от Роланд Буш, президент и основен изпълнителен шеф на компанията, Ли следи софтуерни и продуктови демонстрации като отвесно земеделие на закрито, автоматизирани роботи за подбиране и съоръжение за магнитен резонанс от висок клас.

По време на престоя си китайският министър председател посочи, че е от огромно значение потреблението на цифрови технологии за модернизиране на дребните и междинни предприятия. Целият развой на развиване на цифровата и зелена промяна е с извънредно огромен капацитет и е належащо да се обърне внимание на рационалното обмисляне за развиването на изкуствения разсъдък.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР