Китай е централната заплаха на нашето време и САЩ и

...
Китай е централната заплаха на нашето време и САЩ и
Коментари Харесай

САЩ виждат Китайската комунистическа партия като централна заплаха на нашето време

Китай е централната опасност на нашето време и Съединени американски щати и техните съдружници би трябвало да подсигуряват, че имат военната и софтуерната мощност да подсигуряват, че този век се ръководи от западните правила, тъй че " всички, които обичат свободата и ценят демокрацията и върховенството на закона, да могат " подсигурява, че това остава преобладаващият модел за света за идващия век. Това разгласи американският държавен секретар Майк Помпео, представен от " Ройтерс ".

" Въпреки че към момента би трябвало да сме доста бдителни във връзка с терора... Китайската комунистическа партия съставлява централната опасност на нашето време ", настоя Помпео.

Американският първи посланик добави, че дневният ред на Китайската комунистическа партия " не е в сходство " с полезностите на Съединени американски щати.

Изказвайки се на конференция в Лондон дружно с министъра на външните работи на Обединеното кралство Доминик Рааб, Помпео предизвести, че въпреки Китай да е показал големи стопански благоприятни условия за западния бизнес, неговите управници при президента Си Цзинпин " ясно дадоха да се разбере ", че " имат дневен ред, който не е постоянно съгласуван със западните полезности по проблеми от Световната комерсиална организация до инфраструктурата и технологиите до военните благоприятни условия.

Коментирайки продължаващия напън на Съединени американски щати против европейските им съдружници във връзка с проектите на китайския телекомуникационен колос Huawei за основаване на 5G инфраструктура, Помпео посочи, че за Обединеното кралство китайската компания съставлява опасност за националната сигурност.

" Не става въпрос за механически заден вход. Те разполагат с парадния вход ", сподели той и добави: " Когато позволите информацията на вашите жители или информацията за националната сигурност на вашите жители да преминат през мрежа, която Китайската комунистическа партия има законно право да получи, това основава риск ", добави той.

Изразявайки дълбока " убеденост " в " историческите " връзки сред Съединени американски щати и Англия, Помпео нападна и в други съперници на Съединени американски щати, в това число Иран и Русия, като разкритикува остро " експанзията на Москва, подхваната през последните шест години " против Украйна, и приветства американските дейности да бъдат замразени ирански активи и да отреже източниците на приходи на страната като метод за понижаване на опциите на страната да аргументи щета на западните ползи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР