Киселините в стомаха и гастритът са две от най-разпространените заболявания

...
Киселините в стомаха и гастритът са две от най-разпространените заболявания
Коментари Харесай

Разделете се с гастрита и киселините в стомаха завинаги: С този метод забравяте от раз за острата болка

Киселините в стомаха и гастритът са две от най-разпространените болести в последните години. Обикновено щом слагат диагноза гастрит, лекарите предписват доста прецизна диета, като от хранителния режим са изключени доста от обичаните ни храни. Симптомите на гастрита са повече от неприятни – остра режеща болежка, която продължава по няколко часа и мъчно се повлиява от болкоуспокояващи медикаменти. Причините за болестта са доста разнородни. Медиците са безапелационни, че измежду най-сериозните от тях са както неправилното и нездравословно хранене, по този начин и други фактори като стрес, честа приложимост на алкохол, някои от антибиотиците, които използваме, както и общата неправилна работа на имунната система, заради нейното намаляване.

ИЗВЕСТНО Е, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ ДВА ОСНОВНИ ТИПА ГАСТРИТ – ОСТЪР ГАСТРИТ И ХРОНИЧЕН ГАСТРИТ.
При първия вид в стомаха влизат бактерии, които нервират лигавицата и предизвикват болката. Хроничният гастрит се характеризира с гадене и повръщане след ястие, изпотяване, зашеметяване, диария и тежест в стомаха. И за двата вида гастрит може да се приложи лечебна естествена примес, която има потвърден резултат, в случай че се ползва постоянно в продължение на 3-4 месеца, оповестяват съветски специалисти. Ето и тяхната рецепта. Необходими артикули: 2 приблизително огромни моркова; 1 недопечен обелен картоф; 1 чаена лъжичка настърган корен от джинджифил; 1 зелена ябълка; няколко сушени сини сливи; сокът на един лайм; естествен пчелен мед за подслаждане на сместа (добавя се по желание).

Начин на подготвяне: Пасирайте всички съставки без меда до приемането на хомогенно пюре. При потребност, прибавете меда за подслаждане, до момента в който усетът стартира да ви харесва.
Приемайте по 1-2 супени лъжици от лечебния коктейл всяка заран, незабавно след закуска.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР