Кирил Стремусов, заместник-началник на военно-гражданската администрация за Херсонска област, обяви

...
Кирил Стремусов, заместник-началник на военно-гражданската администрация за Херсонска област, обяви
Коментари Харесай

В окупираната Херсонска област минават на рубли от 1 май

Кирил Стремусов, заместник-началник на военно-гражданската администрация за Херсонска област, разгласи въвеждането на рублова зона от 1 май " в помощ на пенсионерите и държавните чиновници ". Според него се възнамерява цялостният преход към рубли да се извърши в границите на 4-5 месеца , предава ТАСС.

" (През) последния месец украинският пенсионен фонд и хазната напуснаха територията на Херсонска област (тя е окупирана от съветските войски-бел.ред.) <...> Съответно, през днешния ден хората остават без заплащания, без парична маса, затова от 1 май планираме да въведем рублова зона (за да се предоставя) помощ, на първо място на пенсионери, обществено незащитени пластове от популацията и, несъмнено, на държавните чиновници. <...> Планираме да преминем напълно към рубли през идващите 4-5 месеца ", сподели той в четвъртък по телевизия " Россия-24 ".

Стремоусов означи също, че преходът към рубли в Херсон е нужен заради " бягството на финансовите структури на Украйна и неналичието на парично предложение ". Според него " няма предпоставки за филантропична злополука в района, процесът (на доставка) на медикаменти се възстановява ", сподели той.
 Нови управляващи ръководят в Херсон, разгласи Русия
Нови управляващи ръководят в Херсон, разгласи Русия

В градовете и регионите на района са образувани военни и цивилен администрации

Припомняме, през вчерашния ден кметът на град Херсон, на новопоставената администрация. Херсон е единственият районен център в Украйна, който на нахлуването си в Украйна, само че и до преди дни от там идваха известия за опозиция на украинците, а съветските окупационни войски периодчино разгонваха, в това число и с оръжие, манифестации на локалните поданици.

Според РИА Новости, съветските военни са завладяли цялата Херсонска област в южната част на страната. След това там е почнало лъчение на съветска телевизия и радио, а популацията е почнало да употребява по-мащабно съветски рубли.
 РИАН: Осигурена е доставката на вода до Крим с преодоляването на Херсонска област
РИАН: Осигурена е доставката на вода до Крим с преодоляването на Херсонска област

Пуснали са съветска телевизия и радио, хората употребяват от ден на ден рубли
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР