Кирил Петков трябва да научи нещо много простичко – парламентът

...
Кирил Петков трябва да научи нещо много простичко – парламентът
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Депутатите не са проститутки, които да пазаруваш

" Кирил Петков би трябвало да научи нещо доста простичко – Народното събрание има представители на политически сили, договаряния се водят с политически сили не с всеки един народен представител по настрана, тъй като те не са проститутки да вървиш да си ги пазаруваш от Околовръстното, което прави той. Kупи си шест. Ако има други, които се усещат по този метод, да си купува и тях. " Това съобщи ръководителят на ПГ на „ ИТН “ Тошко Йорданов в коридорите на Народното събрание, откакто вотът на съмнение против държавното управление бе сполучлив.

" Това не е политическо държание. Кирил Петков не знам къде е израснал, в коя конституция се е клел, несъмнено българската Конституция я счита за парцал, с който си подпира леглото да не му се клати. Да се научи на политика, тъй че, когато вземат първия мандат, защото са най-голямата политическа мощ към момента и в случай че изпратят предложения да беседват с политическите сили, евентуално ще беседваме. От метода, по който беседват, може би ще последва нещо, под каквато и форма да е то ", изострен бе той.

По думите на Йорданов лицемерието в този парламент е издигнато на толкоз високо равнище.

" Ние бяхме прогонени от тази коалиция поради неспазването на съдружното съглашение.

Кой, каквото желае да се упражнява, знам какви нелепости ще приказват за ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние предупреждавахме от несъмнено четири месеца, че по тематиката за Северна Македония вървят по въже, което му късат конците един по един, за надменно държание, за неколегиалност, в последна сметка ни прогониха ", съобщи още той.

" Интересно ми е, в случай че в Народното събрание влезе така наречен френско предложение и бъде признато с гласовете на Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и що не и Движение за права и свободи, тези дето зяха за обединения какво ще създадат, ще се самобичуват ли, самонаплюят ли, самосбият ли. Да им напомням ли по какъв начин за зеления документ гласоподаваха дружно ГЕРБ с Политическа партия, по какъв начин Движение за права и свободи услужливо излязоха от залата, с цел да може Пролет Велкова да стане член на Съвет за електронни медии, в случай че държи речи в отбрана на педофили ", добави Тошко Йорданов.

Снимка: Агнес Методиева
ТЕМА преди 7 минути 67 преди 15 минути 267 преди 23 минути 239
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР