Кирил Петков се появи изненадващо на дебат в ефира на

...
Кирил Петков се появи изненадващо на дебат в ефира на
Коментари Харесай

Промяната с позиция: Петков се яви вместо Сабрутев, който беше лично възпрепятстван

Кирил Петков се появи изненадващо на спор в ефира на бТВ без покана. Първоначално Венко Сабрутев трябваше да пази тезите на " Промяната ". Представителите на партията на Бойко Борисов Деница Сачева и Томислав Дончев си потеглиха демонстративно от студиото.

" Венко, като не можа да пристигна, взех решение, че съм най-подходящият. По персонални аргументи не можа да пристигна той ", стана ясно от думите на Петков.

" Вие не ни предупредихте за това, което се случва сега ", посочи водещата.

Кирил Петков се появил в бТВ 15 минути преди дебата и сложил в неловко състояние малкия екран, тъй като е имало спогодба, че водачи няма да вземат участие в дебата.

Томислав Дончев, който бил на 15 минути път от малкия екран също се появил, изясни самият той, тъй като сметнал, че дебатът е отворен и може да дойдат всевъзможни участници.

След разразил се в студиото скандал представителите на ГЕРБ напуснаха студиото.

От " Промяната " излязоха с позиция:

" Кирил Петков се яви на предизборния спор в ефира на bTV вместо Венко Сабрутев, който беше персонално възпрепятстван. Това се оказа огромен проблем за ГЕРБ, които изпратиха Томислав Дончев като подкрепление на Деница Сачева. След това ГЕРБ се уплашиха и напуснаха дебата. Когато хората имат потребност да чуят какви са решенията на партиите за бъдещето на България, единственото решение, което съумяха да вземат ГЕРБ, е да избягат от отговорност ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР