Кирил Петков има богата банкетна култура и е познато лице

...
Кирил Петков има богата банкетна култура и е познато лице
Коментари Харесай

Експремиерът К. Петков с богата банкетна култура, купонджия ,но без Линда



Кирил Петков има богата банкетна просвета и е познато лице на шефовете на нощните клубове из столицата, въпреки да поддържа имидж на фамилен и преклонен мъж. Скандални фотоси от близкото минало на някогашния министър председател, оповестени в мрежата от най-хубавия му другар и сподвижник в бизнеса му с пробиотици, демонстрират среднощните запои и гуляи на водача на Политическа партия.

От фрагментите, оповестени от правилния приятел на Петков – арменеца Агоп, се вижда по какъв начин той се забавлява в питейни заведения по мъжки в отсъствието на своята брачна половинка Линда. Докато канадката бдяла над децата им, Кирил е разпускал в компанията на другарите си из заведенията със солидно количество алкохол и мощна музика. На някои от фотосите от тайните архиви на Петков се вижда ясно замъгленият му взор, на други пък е във вихъра на танца. Въпреки че сякаш е последовател на здравословния метод на живот и до момента в който бе на власт, в Министерски съвет се пиеше специфична вносна минерална вода и се ядяха биоборовинки, на купони Кирил му отпуска края, пие спиртни питиета и обича да пуши маркови пури,пише ретро бг.

Дори откакто изгря на политическия хоризонт и пое руля на страната, Петков не се отхвърли от влечението си към „ твърдото гориво “. Още при започване на премиерския си мандат той лъсна с чаша уиски в ръка паралелно до Урсула фон дер Лайен по време на формалното си посещаване във Версай. Куриозният кадър, изловен от обективите на зорките фотографи на всички западни медии, взриви обществените мрежи, тъй като нито един от присъстващите на него политици не държеше алкохолно пиво „ за кураж “ като Петков.

Докато бе министър председател пък, из коридорите на Министерския съвет се носеха упорити клюки за купони в кабинета му, провеждани през дребните часове на нощта с подбран кръг от хора.
Откакто е под светлините на прожекторите, Петков е много по-пестелив във връзка с купоните из софийските заведения, само че и тях не е загърбил напълно. Преди няколко седмици дружно със свои сътрудници от редиците на Политическа партия се появиха в 2 измежду нощ на присъединяване на рапъра Ицо Хазарта, също народен представител от „ Промяната “, в столичен клуб. Кирил и сие се забавляваха в дискотеката на Маги Халваджиян и жена му Кремена с кръшни танци и тостове, а „ обезверената “ брачна половинка Линда още веднъж не бе измежду присъстващите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР