Кирил Петков и Асен Василев от Продължаваме промяната ще подпишат

...
Кирил Петков и Асен Василев от Продължаваме промяната ще подпишат
Коментари Харесай

Мая Манолова: Залагаме на приоритетите и на трите формации

Кирил Петков и Асен Василев от " Продължаваме промяната " ще подпишат съглашение преди изборите с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Идеята е в съглашението да залегнат правилата на бъдещо съдружно ръководство.

" Надявам се още във вторник да седнем с Демократична България и с ИБГНИ и да подпишем. Да минем, уповавам се, с доста сериозен диалог, да подпишем едни съществени правила на бъдещо съдружно ръководство. С други думи, осъзнаваме, безусловно ясно ни е, че идващото ръководство би трябвало да е съдружно ", изясни Петков.

След новината водачът на ИБГНИ Мая Манолова изясни за bTV, че диалозите с Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов не са спирали в границите на целия 46-и парламент.

" Ние работихме дружно с Кирил Петков и Асен Василев и в 45-ия, и в 46-ия парламент. Това са министрите, които продължиха работата на комисията по проверката, извадиха всичко за Банката по развиване, за построяването на язовирите, за ДКК, за монтажи ", разгласи Манолова.

Лидерът на ИБГНИ добави, че в съглашението ще залегнат цели на всяка една от обединенията.

" Със сигурност там ще е правосъдната промяна, сигурно промяна в опазването на здравето, икономическите промени, които оферират Асен и Кирил. Ние от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ ще заложим политики за елементарните хора за справяне с ценовия потрес, за справяне с стремглавия растеж на сметките за ток, парно, за вода ", добави тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР