Кирил Десподов вкара две попадения за победата на младежите с

...
Кирил Десподов вкара две попадения за победата на младежите с
Коментари Харесай

Десподов: Готов съм за националния отбор

Кирил Десподов вкара две попадения за успеха на младежите с 3:0 над Словения в подготовка за Евро 2019.

“Доста по-силни бяхме през днешния ден. Надиграхме изрично Словения. Те играха единствено с дълги топки, а ние се опитвахме да играем футбол, тъй като треньорът това желае. И ни се получи. Имаме много мощни футболисти и играем добър футбол. Днес го показахме.

Дойдох тук много стимулиран, тъй като ме пратиха от мъжете. Няма значение мъже или младежи - желая да оказа помощ на всички.

Днес показахме екипен дух. Имаше 11 водачи на терена. Всички се борехме и показахме, че желаем успеха повече от Словения. С оглед на успеха оставаме в играта. Ще се борим. До мача с Франция има половин година, тъй че продължаваме да упражняваме. Ще се борим, до момента в който има шансове.

Аз за себе си мога да приказвам, че съм подготвен за първия тим. За другите момчета не знам. Питайте ги тях. Не мога да приказвам от тяхно име. Хубчев ми сподели да отида и да оказа помощ на младежите - стимулиран, без да се отпущам, да покажа моята си игра. Мисля, че го изпълних.

Като цяло постоянно си вардя последните 15 минути да имам сили. Нашият бранител Мартин много тичаше през днешния ден. Последните 15-20 минути не му помагах доста в отбрана, тъй като знаех, че ще ни оставят пространства и би трябвало да съм подготвен да ги надбягам. Усетил съм очевидно нещата”, сподели Десподов, обяснявайки по какъв начин вкара третия гол, откакто пое топката зад центъра на терена, преодоля няколко противникови футболисти и вкара под краката на вратаря.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР