Кирил Десподов получи наградата си за играч №1 на шестия

...
Кирил Десподов получи наградата си за играч №1 на шестия
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Ако спазваме указанията, няма да имаме проблем срещу Ботев“

Кирил Десподов получи премията си за състезател №1 на шестия кръг в Първа лига в обичайна анкета на пресклуб " България ", съобщи БГНЕС. 21-годишният нападател на ЦСКА-София заслужи наградата, откакто означи две попадения за триумфа над Верея с 4:0.

За него са дали своят вот 9 от общо 18 треньори, които са дали своя избор.

На ЦСКА му следва посещение на „ Ботев “ (Пловдив) и Десподов е наясно, че този мач ще бъде доста сложен за неговия тим.

" Всички знаете, че „ Ботев “ играе много образован футбол, имат много технични футболисти и там не се играе елементарно, постоянно ни е било мъчно. Това го знаем всички в тима, само че в случай че играем нашата игра и продължаваме да следваме напътствията на треньора, мисля, че няма да имаме проблем ", изясни Десподов.

За връзките си с новия треньор Нестор Ел Маестро футболистът сподели, че е с доста положителни усещания от него. " Доста добре се отнася освен с мен, само че и с всички. Той е освен треньор, само че и психолог, знае по какъв начин да беседва с всеки един футболист, тъй че всички ние играем и за него, и за публиката, и за ЦСКА. Мисля, че треньорът се оправя доста добре ", разяснява нападателят.

Той бе безапелационен, че няма възможност да се главозамае от многото хвалби по негов адрес. " Аз съм си патил един път от това нещо, тъй че не мисля, че ще го повторя повторно. Хубаво е, че ме хвалят хората, само че това не ме успокоява. Трябва с работата си на терена и с триумфите на терена да има за какво да те хвалят. Не мисля, че ще почна да хвърча от хвалби от други хора. Аз знам какво желая, знам моите фантазии и ще си ги последвам ".

Това е втора премия за Десподов от анкетите на пресклуб “България ”, откакто той сграбчи наградата за номер 1 и през месец юли. За трети път от шест кръга футболист на ЦСКА-София е избиран за най-хубав. Мауридес беше награден за номер 1 на първия и четвъртия кръг. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР