Кипърската полиция е идентифицирала над 140 нелегални мигранти с африкански

...
Кипърската полиция е идентифицирала над 140 нелегални мигранти с африкански
Коментари Харесай

Кипърската полиция залови над 140 нелегални мигранти с африкански и арабски произход

Кипърската полиция е идентифицирала над 140 незаконни мигранти с африкански и арабски генезис навътре в страната за последните два дни, съобщи в уеб страницата си в. „ Филелефтерос “. Междувременно управляващите са разкрили и престъпна организация за трафик на мигранти, ръководена от сирийци.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1239
Още 60 души, които обитават незаконно в крайморското населено място Хлорака, Западен Кипър, бяха открити и следва да бъдат отведени в приемния център за бежанци в Кофину, Южен Кипър, или да им се откри друго място за престой в Кипър. Същото се отнася и за други 81 лица, които полицията записва като незаконни във вторник. 

Полицията е почнала дейни инспекции, откакто нелегално пребиваващи в Кипър чужденци са основали конфликтна обстановка в Хлорака, вследствие на която са потърпевши двама полицейски чиновници.

През последните години мигрантите в региона са завзели общо 250 жилището наоколо един до различен. Сред тях е имало и майки с деца. Очаква се инспекциите да приключат на следващия ден. 

В същото време през вчерашния ден полицията е задържала сирийци, обвинени за трафик на хора от Ливан и Сирия. След дълготрайно следствие с присъединяване на към 40 полицейски чиновници са били хванати петима сирийци. 

За последното тримесечие край Кипър са открити над 45 лодки с огромен брой мигранти на борда, отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР