Кинофестивалът продължава и днес.Община Асеновград отново предостави възможност за безплатно

...
Кинофестивалът продължава и днес.Община Асеновград отново предостави възможност за безплатно
Коментари Харесай

И тази година автокино в Асеновград

Кинофестивалът продължава и през днешния ден.

Община Асеновград още веднъж даде опция за гратис автокино на жителите и гостите на града. Паркингът на Kaufland в четвъртък вечер едвам съумя да побере искащите да участват на прожекцията. Автомобилите бяха над 90, а киноманиаците близо 130. Освен с колите си, имаше и хора, които бяха пристигнали пешком и останаха да гледат кино лентата правостоящи или седнали непосредствено на паркинга. Всичко това сочи, че ексцентричните и нови за града мероприятия провокират интерес измежду асеновградчани.

Община Асеновград ще продължава с организирането и провеждането на сходен вид събития. Филмът, който бе излъчен – „ В сърцето на машината “ – провокира положителни реакции у феновете. Лентата съдържа екшън детайли и продължи към два часа. В края на прожекцията водачите на всички коли алармираха с клаксоните и фаровете си, че са останали удовлетворени и прелестно сюрпризирани от реализацията на концепцията.

Кинофестивалът продължава и довечера – 20.05.22 година – с кино лентата „ Петя на моята Петя “. Обявеният час за паркиране, след който феновете могат да стартират да идват с колите си, е 19:00 ч., а началото на прожекцията ще бъде от 21:00 ч. Мястото – паркингът на Kaufland. Автокиното се реализира гратис за посетителите, с помощта на финансовата поддръжка на община Асеновград.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР