Кино Арена“ планира да отвори изцяло нов комплекс в София.

...
Кино Арена“ планира да отвори изцяло нов комплекс в София.
Коментари Харесай

Ново кино „Арена“ отваря в София до лятото

Кино „ Арена “ възнамерява да отвори напълно нов комплекс в София. Той ще се намира в столичния Mega Mall, в квартал „ Люлин “ 7. Киното ще разполага с 10 зали и се чака да проработи до лятото, прецизираха от компанията за Economic.bg.

Новите зали за прожекции ще са оборудвани с кожени реклайнери, като всеки един разполага с масичка и USB порт за зареждане на телефона.

Това ще бъде вторият обект на кино „ Арена “ в София. От компанията прецизираха за Economic.bg, че не възнамеряват отваряне на старите огромни кина, които бяха изнесени отвън моловете. И прибавиха, че следва да има нов обект в Пловдив.

Вече се водят договаряния за тази локация. И умерено можем да кажем, че това ще е идната стъпка в разрастването на обектите “

Припомняме, че през 2019 година кината " Арена Младост " и " Арена Запад " затвориха поради " настъпили правни условия, които се нуждаят от краткотрайно позволение ", гласеше тогава известие на интернет страницата им. Според обява на " Капитал " правните условия съставляват спор сред американската компания Apollo Global Managment, която закупи проблематичните отговорности на кината към Пощенска банка и ОББ, на създателя на веригата Стефан Минчев. 

Междувременно компанията се изтегли и от Bulgaria Mall, където на нейно място отвори най-младата българска кинокомпания – Cineland. 
Cineland влага 3 млн. лева в първи киносалон в София
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР