Ким Кардашиян разкри, че е готова да се омъжи отново

...
Ким Кардашиян разкри, че е готова да се омъжи отново
Коментари Харесай

Ким Кардашиян мисли за четвърти брак

Ким Кардашиян разкри, че е подготвена да се омъжи още веднъж след скандалния си бракоразвод с Кание Уест и може да има още деца. Тя счита, че четвъртият й брак ще бъде най-хубавият . " Честно казано, имам възприятието, че последният ми брак беше първият ми същински брак ", изясни Ким в Goop подкаста на Гуинет Полтроу. " По време на първия ми брак не разбирах какво се случва. Омъжих се, тъй като всичките ми другари към този момент бяха фамилни ", добави звездата.

Първият брачен партньор на Ким беше продуцентът Деймън Томас , за който тя се омъжи на 19-годишна възраст. Двойката се раздели през 2004 година заради домашно принуждение против Ким.

Вторият брачен партньор на риалити звездата беше играчът по американски футбол Крис Хъмфрис . Те се ожениха няколко месеца след връзката си и подадоха молба за бракоразвод 72 дни по-късно.

Третият брачен партньор на Кардашиян бе рапърът Кание Уест , от който тя има четири деца. Ким Кардашиян подаде молба за бракоразвод през 2021 година. Макар звездата да споделя, че няма нищо срещу да се омъжи още веднъж, тя въпреки всичко признава, че се радва на свободния живот: " Не бързам. Искам да остана сама няколко години. „ Имам потребност от някой в живота ми за известно време, с цел да взема решение за нов брак “, добави тя.

Ким отговори позитивно на предлагането на Гуинет Полтроу да замрази яйцеклетки.

Тя също по този начин разяснява, че огромната й щерка Норт е дейна в TikTok , макар обстоятелството, че Кание Уест не харесва това. Ким сподели, че почита желанието му, само че обезпечава на щерка си " креативен отдушник ". Тя добави, че Норт би трябвало да съблюдава разпоредбите, когато употребява TikTok. „ Тя може да употребява единствено Tiktok на моя телефон. Така че не може да седи и да си върти видеоклипове ", сподели Ким. „ Тя е изобретателна и обича да прави видеоклипове. Това я прави толкоз щастлива. Тя е толкоз почтена по толкоз доста способи и аз й разрешавам този креативен отдушник ".

Тя означи, че най-често Норт опитва с грим. Преди това в изявление Ким Кардашиян показа за компликациите при взаимното настойничество на деца с Кание Уест и не можа да сдържи сълзите си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР